Portföy Yönetimi

Portföy yönetiminde ana hedefimiz, kişisel yatırım ve risk tercihlerine yönelik optimum yönetimi ve getiri maksimizasyonunu sağlayacak profesyonel çözümler üretmektir. Kurum içi araştırma analizleriyle, global anlamda geniş bilgi kaynaklarının kullanılması ve risk yönetimi kavramını göz önünde bulundurarak müşterilerine ilgili düzenlemeler ve hedefler dahilinde en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

GAYRİMENKUL DEĞERLEME

Konutlarınız, arsalarınız, arazileriniz ve ticari gayrimenkullerinizin satış ve kira değerlerini hesaplıyor, piyasayı yakından takip ederek işletme, ekonomi, ve bankacılık alanlarında uzmanlaşmış, aynı zamanda gayrimenkul mevzuatına hakim bir ekiple beraber güçlü ekonomik analizler yapıyoruz.

Tapu ve Kadastro’da yöneticilik deneyimine sahip kişilerden oluşan bir ekspert kadromuzla birlikte inşaat piyasasına hakim mimar ve şehir plancıları, ziraat, harita, inşaat, makina ve çevre mühendisleri gibi farklı disiplinlerden teknik uzmanlarla sürekli istişare ederek kapsamlı raporlar hazırlıyoruz.

KİRA YÖNETİMİ

NextGEN Invest NC olarak, kiralama yönetiminin sorunsuz, verimli ve kazançlı olması gerektiğine inanıyoruz. İster uzun vadeli ister kısa vadeli kiralamalar olsun, mülk yatırımınızı tutarlı bir gelir akışına dönüştürmemize izin verin. Gayrimenkul yatırımınızı yükseltecek benzersiz bir kiralama yönetimi çözümü için NextGEN Invest NC’ye güvenin. Siz arkanıza yaslanıp daha fazla yatırım için kira gelirinizin keyfini çıkarırken, biz temizlik ve bakım hizmetleri, envanter yönetimi ve fatura ödemeleriyle ilgileneceğiz.

DURUM TESPİTİ

NEXTGEN INVEST NC’de, gayrimenkul yatırımları alanında uyanık ortağınız olarak, çevrilmemiş taş bırakmayan durum tespiti hizmetleri sunuyoruz. Deneyimli ekibimiz, potansiyel bir mülkün her yönünü titizlikle inceleyerek yatırımınızın kapsamlı bir araştırma ve analiz temeli üzerine inşa edilmesini sağlar. Yasal değerlendirmeler ve mülk geçmişinden piyasa eğilimleri ve finansal değerlendirmelere kadar, durum tespiti sürecimiz kapsamlı ve anlayışlıdır. Yatırımlarınızın en üst düzeyde incelemeyi hak ettiğini biliyoruz. Uzman ekibimizle, NEXTGEN INVEST NC  yanınızdayken kararlarınızın mülkün her yönüyle ilgili sağlam bir anlayışla desteklendiğini bilerek Kuzey Kıbrıs emlak piyasasında güvenle gezinebilirsiniz.

GAYRİMENKUL TURLARI

Kuzey Kıbrıs’ta hayalinizdeki mülkü bulmanıza yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış, kişiselleştirilmiş inceleme gezileri düzenliyoruz. Bu 3 günlük turlar sırasında, yatırım danışmanlarımız bütçenizi ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, ister yatırım amaçlı ister huzurlu bir ev olsun, size en uygun seçenekleri sunuyor.Turlar boyunca sizi kalite sunan saygın inşaat şirketleriyle tanıştırıyoruz.

 

Hem mevcut hem de gelecek projeleri sergiliyor ve Kuzey Kıbrıs’a taşınma, mülk edinme ve bilmeniz gereken tüm yasal hususlar konusunda size rehberlik edebilecek hukuk uzmanlarıyla bağlantı kurarak bilinçli karar vermenizi sağlıyoruz. Son olarak, sizi sadece Kuzey Kıbrıs’ın emlak piyasasıyla değil, aynı zamanda doğal güzellikleri, kültürü, tarihi ve Akdeniz mutfağıyla da tanıştıran kişiselleştirilmiş turlar sunuyoruz. Amacımız size sadece bir ev değil, kişisel tercihlerinize uygun olarak bu güzel adanın sunduğu yaşam tarzı hakkında bir fikir vermektir.

YAPI DENETİM

Nextgen Invest NC’de, her mülk işleminin geleceğiniz üzerinde etkileri olduğunu biliyoruz. Bina etüdü hizmetlerimiz, bilinçli seçimler yapmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni aşılar. İster hayalinizdeki evi inşa ediyor ister gelecek vaat eden, taşınmaya hazır bir mülke yatırım yapıyor olun, uzman mimar ve mühendislerden oluşan ekibimiz binanın kalitesini ve dayanıklılığını değerlendirecek ve binaların imar yönetmeliklerine, inşaat ve planlama standartlarına uygun olmasını sağlarken bir gayrimenkul yatırımı olarak fizibilitesinin net bir şekilde anlaşılmasını sağlayacaktır.

İHTİYACA ÖZEL MİMARİ VE MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ

Planlanmamış, yapım aşamasında ve taşınmaya hazır tamamlanmış üniteler ve yeniden satış ürünlerinden oluşan portföyümüze ek olarak, güvenilirlikleri, itibarları ve yüksek kaliteli inşaat çözümleriyle tanınan saygın geliştiricilerle müşterilerimiz arasında gururla bağlantılar kuruyoruz. İster seçtiğiniz arazi üzerine inşa edin, ister ideal konum ve proje konseptinin belirlenmesine yardımcı olun, arzuları somut yapılara dönüştürüyoruz. Uzmanlığımız ısmarlama villalar, daireler ve daha fazlasını üretmeye kadar uzanıyor – hayalinizi hayal edin, biz onu hayata geçirelim.

Uzman rehberliğimiz altında vizyonunuzun gerçeklikle buluştuğu kişiselleştirilmiş gayrimenkul geliştirme lüksünü yaşayın.

SİGORTACILIK VE NOTER HİZMETLERİ

Kuzey Kıbrıs’ta sigortacılık alanına zirvede yer alan ZİRVE SİGORTA şirketinin acenteliğini 2009 yılından itibaren siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Bununla birlikte ihtiyacınız olan tüm sigorta işlemlerini güvenilir ve sağlam adımlar atılarak inşa ediyor ve değer verdiğiniz herşeyi sigortalayarak riskleri minimuma indirmenizi sağlıyoruz. Ayrıca buna ek olarak 2010 yılından itibaren de Kuzey Kıbrıs’ta noter hizmeti vermekteyiz. Apotil, vekaletname, her türlü tasdik işlemleri ve daha birçok farklı alanda sizlere destek olmaktan mutluluk duyacağız.

Compare listings

Karşılaştırmak