Dalia Aydin

BROKER / OWNER en NEXTGEN INVEST NC

  • Service Areas: Kıbrıs
  • Specialties: Real estate management, Real estate marketing

About Dalia Aydin

Dalia, danışmanlık, proje yönetimi ve inşaat mühendisliği alanlarında kanıtlanmış bir geçmişe sahip başarılı bir profesyoneldir ve gayrimenkul yatırım danışmanlığı firmamıza olağanüstü bir katkı sağlamaktadır. Organizasyonel verimliliği artırma ve müşteri memnuniyetini sağlama konusundaki kapsamlı deneyimi misyonumuzla mükemmel bir uyum içindedir.

Bağımsız Yüklenici ve Yönetici Danışman olarak Dalia, iç süreçleri, politikaları ve toplam kalite yönetimi standartlarını optimize etmek için KOBİ’lere rehberlik etme konusunda uzmanlaşmıştır. Titiz araştırma ve veri analizi yetenekleri, bilinçli kararlar almamızı ve müşterilerimize birinci sınıf hizmetler sunmamızı sağlayacak değerli içgörüler sağlar.

Dalia, inşaat ve gayrimenkul sektörlerindeki önceki görevlerinde pazarları başarıyla genişletmiş ve en iyi uygulamaları hayata geçirerek dünya çapında satışların artmasını sağlamıştır. Sektör liderleriyle bağlantı kurma yeteneği ve mükemmelliğe olan bağlılığı onu ekibimiz için değerli bir varlık haline getirmektedir.

Dalia’nın seminerlere ve konferanslara aktif katılımıyla ortaya koyduğu yaşam boyu öğrenmeye olan bağlılığı, sektör trendlerinin ve yeniliklerinin ön saflarında yer almamıza yardımcı olacaktır. İnşaat mühendisliği, proje yönetimi ve danışmanlığı kapsayan çok yönlü kariyeri, uyum yeteneğini, problem çözme becerilerini ve işletmeler ve toplumlar üzerinde anlamlı bir etki yaratma konusundaki kararlılığını sergiliyor.

Dalia’nın uzmanlığı ve mükemmellik tutkusu onu gayrimenkul yatırım danışmanlığı firmamız için büyük bir değer haline getirmektedir ve katkıları devam eden başarımızda etkili olacaktır.

Dil: Turkish, English, Spanish

Göre sırala:

Compare listings

Karşılaştırmak