Grup Şirketlerimiz

Evas Auto

Japonya ve İngiltere'den Kuzey Kıbrıs'a yüksek kaliteli sıfır ve ikinci el
otomobil ve motosikletler getirme konusunda uzman bir firmayız.
2007'den bu yana uzmanlığımız, yerel pazara ve ihtiyaçlarınıza en
uygun araçları özenle seçmemize olanak sağlamaktadır.

SC Electronics Ltd.

Başarımız; müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla olan ilişkilere büyük önem veren güçlü değerlerimize dayanmaktadır.Ürün yelpazemiz aşağıdaki kategorilerde hem tüketici hem de profesyonel elektronik alanında birinci sınıf markaları içermektedir:

Boats for Cyprus

2010 yılından bu yana hem yeni hem de ikinci el lüks yat satın almak veya satmak isteyen kişilere üst düzey danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Rolümüz; Kuzey Kıbrıs’ta kapsamlı bir satış sonrası hizmet yelpazesiyle tamamlanan satın alma ve satış sürecine ustaca aracılık etmeyi içerir. Sektördeki saygın kuruluşlardan oluşan geniş bir ağ ile yakın işbirliği yaparak müşterilerimize kapsamlı ve kusursuz bir deneyim sağlıyoruz. Hizmet departmanımız; teslimat öncesi denetimler, sürüş denemeleri, nakliye düzenlemeleri, sigorta, araştırma, modifikasyonların yanı sıra temizlik, bakım, yedek parça tedariki dahil tekne yolculuğunuzun tüm yönleriyle ilgili olarak yatçılık deneyiminizi geliştirmek için yardımcı oluyoruz.

Zorlu Gıda

Kıbrıs adasının ikonik geleneksel lezzetlerini tamamen doğal ve usulüne uygun koşullarda üretiyoruz. Lezzetimizin ve kalitemizin sırrı, dört kuşaktır devam eden ailemizin titizliği, tecrübesi ve mükemmeliyetçiliğinde gizlidir.

Butcher Of Mağusa

Müşterilerimizle en kaliteli ürünleri buluşturmak için %100 yerli 
ürünleri tercih ediyoruz.Veteriner tarafından kalite kontrolünden geçen 
ürünleri en sağlıklı koşullarda muhafaza ederek sizlerle buluşturuyoruz.

Compare listings

Karşılaştırmak